Voetbaltoernooi + BBQ 2022

Voetbaltoernooi + BBQ 2022

Dit jaar organiseert Moskee El-Fath in samenwerking met participe op 26 juni 2022, na twee jaar Corona, eindelijk weer het bekende voetbaltoernooi. Het doel van het toernooi is om een potje met elkaar te voetballen en er een leuke en gezellige dag van te maken. De wedstrijden worden, in teams van zeven, op halve kunstgrasvelden gespeeld.

Er kunnen zich per team maximaal tien spelers aanmelden. Vanzelfsprekend staan sportiviteit en plezier voorop in de strijd. Lekkere drankjes en broodjes van de barbecue mogen natuurlijk niet missen. Elk team dient zich om 13:30 te melden. De minimale leeftijd om te mogen deelnemen is zestien jaar. Het toernooi vindt plaats bij Alphense Boys (Sportlaan 2, Alphen aan den Rijn).

Aanmelden kan tot maximaal 24 juni en vol=vol. De kosten voor deelname bedragen € 100,- per team (inclusief een broodje en drankje). Het dragen van sportkleding is verplicht. De inschrijving is pas definitief bij voltooiing van de betaling. De regels van het toernooi zullen op de dag zelf volgen. Wij hebben er heel veel zin. Jullie ook?

Aanmelden voetbaltoernooi

  1. Vul de contactgegevens in
  2. Klik op “betalen”
  3. U wordt doorverwezen naar een beveiligde omgeving van uw bank, hier kunt u veilig betalen
  4. Bij een geslaagde betaling geeft het systeem de melding: ”Bedankt voor de betaling; de status is: betaald.”
  5. Je team staat nu definitief ingeschreven
Deelname kost € 100,- per team
Inschrijven is niet meer mogelijk

Degenen die zich hebben ingeschreven ontvangen binnenkort meer informatie

Voor opmerkingen en/of vragen graag mailen naar: info@el-fath.nl

Voetbaltoernooi + BBQ 2022